Përfitimitet nga RentalKosova

Ne thjeshtojmë procesin rental të veturave, në menyrë që ju të fokusoheni në atë që është më e rëndsishme për ju
Zbuloni veturat në lokacionin tuaj.

Mënyra më e mire për zbulimin e veturave tuaja të preferuar në lokacionin tuaj!

Gjeni veturat më të mira të përshtatshme për ju

Gjeni veturat që do t'i bëjnë udhëtimet tuaja të këndshme dhe argëtuese për ju

Krijo një llogari falas

Krijoni llogari falas dhe shikoni të gjitha veturat tuaja të rezervuara dhe pagesat për rezervimet tuaja

Gjeni çmimet më të mira për veturat me qira

Gjeni çmimet dhe zbritjet më të mira të ofruara nga kompanit të ndryshëm të veturave me qira

Bëhu partner me RentalKosova

Krijoni llogari si kompani dhe siguroni mënyrën më të mirë të veturave me qera për klientët tuaj

Një veturë për çdo nevojë

Zgjidhni veturën dhe çmimin më të mirë
Sports Cars

Audi Q8

 • Çmimi duke filluar në
  €100.00€/Ditë
Me qira tani

Si funksionon RentalKosova

Shikoni hapat më poshtë për mënyrën më të lehtë për tu regjistruar dhe rezervuar veturat më të mira
 • Krijo një llogari

  Krijoni një llogari falas me emailin tuaj

 • Verifikoni llogarin tuaj

  Kontrolloni emailin tuaj dhe verifikoni llogarinë tuaj të regjistruar dhe bëni kyçjen (login).

 • Gjeni veturën tuaj të preferuar

  Kërkoni dhe gjeni veturën më të mirë për nevojat tuaja nga kompanit e ndryshëm në platformë

 • Rezervoni veturën tuaj

  Rezervoni veturën tuaj dhe plotësoni të gjitha informacionet e kërkuara për rezervim.

 • Verifikoni rezervimin në llogarin tuaj.

  Pas rezervimit kontrolloni llogarinë tuaj nëse të gjitha dhënat janë të sakta.

 • Shijoni udhëtimin tuaj

  Shijoni udhëtimet tuaja me veturat më të mira të ofruara për ju.

Veturat e reja në RentalKosova

Rezervoni modelet e reja të veturave dhe përjetoni diçka ndryshe

Gjeni brendin tuaj

Zgjedhni brendin tuaj të preferuar dhe rezervoni veturën tuaj!

Pyetjet e bëra më shpesh

Për çdo problem të përgjithshëm, zgjidhni kategoritë dhe gjeni zgjidhje në çdo mënyrë të thjeshtë